Ring för snabbare service

Stubbfräsning – det naturliga alternativet!

Stubbfräsarn i Töreboda fräser ner stubbarna smidigt och enkelt, till 15-20 cm under marknivå, under förutsättning att inte berg eller sten hindrar. Vi fräser naturligtvis djupare om så önskas. Vi fräser stubbar upp till 3 meter och större om det behövs. Vi fräser stubbar åt villaägare, kommuner, kyrkogårdsförvaltningar, fastighetsbolag, golfbanor, bostadsrättsföreningar, sommarstugeområden, naturskyddsföreningar – vi försöker hjälpa alla som har stubbar. Vi hjälper kunder som har en stubbe och vi hjälper kunder som har hundratals stubbar.

Stubbfräsarn har F-skattesedel och är försäkrad.

Vi fräser stubbar över ett stort geografiskt område. Hela Skaraborg, delar av Örebro och Jönköpings län. Vi åker gärna längre bort, då det gäller större jobb.

Vi kan erbjuda marknadens bästa priser, genom att vi alltid samkör våra uppdrag i samma område.

Stora fräsen

Maskinen som vi fräser 80-90% av alla stubbar är en Vermer TX60 med miljömotor. Den fräser vi både de stora och de lite mindre stubbarna med. Maskinen har ett mycket lågt marktryck och en bredd på 170 cm, som går att dra ihop till 130 cm.

Lilla fräsen

Maskinen som vi fräser stubbar upp till 70-80 cm med är en Vermer 362. Även denna maskin har ett lågt marktryck och är 90 cm bred.

Häckfräsning
Buskagefräsning
Exploateringsfräsning

Stubbfräsning – så här går det till

*Se videoklippen när vi arbetar med en typisk stubbfräsning.

Bortforsling

Vi hjälper även till med bortforsling om så önskas.

När det gäller några fler stubbar

Vid väldigt stora stubbar och gott om utrymme

Enstaka stubbar

Vid väldigt stora stubbar och gott om utrymme